Ny vecka - drömmar | Irina Ersson
Irina Ersson

Irina Ersson

Annons

Ny vecka – drömmar

FABE5BDE-79A5-428F-A877-672A2D6EA45B

Hej på er fina ni, torsdag och det innebär att jag går in i en ny vecka, snart har halva tiden gått?!

För varje dag som går så känns det som om magen växer. Det går Såå fort just nu! Jag har haft väldigt besvärligt med illamående i början av graviditeten men nu börjar det äntligen avta.

Ni som är gravida eller har varit, hade ni problem med konstiga drömmar? Jag har haft så sjukt konstiga drömmar under hela graviditeten. Vaknar flera gånger per natt av allt jag drömmer. Ett tag trodde jag att jag började bli knäpp, men efter jag har pratat med flera och läst på olika bloggar så har jag märkt att det är väldigt vanligt. Som tur är! Så jag får bara hoppas på att drömmarna blir snällare mot mig och låter mig sova lite mer på nätterna så jag har ork att prestera på jobbet i alla fall.

 

Hoppas allt är bra med er där ute! ❤️

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Irina Ersson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats